Om First Hotel Kärnan

Vi som arbetar här verkar tillsammans som ett ”kärngäng” där uppmärksamhet, omtanke och ett personligt ansvar ger kvalitet till våra gäster. Med personlig service och tillmötesgående personal blir ditt besök hos oss som om du vore hemma.

Vi vill att det ska kännas trevligt att komma till oss vare sig det är i affärer eller på fritiden. Vi har något för alla och med det centrala läget, mitt i Helsingborg har du nära till allt.

First Hotel Kärnan erbjuder dig skön sömn i härliga sängar, alla våra rum är personligt inredda och inget är det andra likt. Hos oss har du tillgång till Internet via trådlöst nätverk överallt i huset och fast uppkoppling på alla rum utan extra kostnad. Bli en lojalitetsgäst hos oss och få bonus.

I biblioteksbaren kan ni koppla av  och bli serverad något lätt att äta och gott att dricka.

Bastun ligger i anslutning till biblioteksbaren, där blir du serverad allt från vår barmeny. Varför inte ha ett bastumöte?

Vi är kända för vår frukostbuffé med nyttiga godsaker för alla smakriktningar.

Samarbete med lokala leverantörer och god kvalitet tycker vi är viktigt. Därför har vi valt att samarbeta med bara de bästa där vi vet vad vi får och kan stå för kvalitet och service. Från Gourmetrestauranger, transportörer till leverantörer, alla lika viktiga.

Vi hoppas att du ska känna dig välkommen!